tisdag 27 september 2011

Uppdate på min hälsa

Har i dag varit till läkare igen för uppföljning av magbesvären. Visade sig nu att jag troligtvis har fått diabetes.... Inte det minsta kul. Men jag har bara mig själv att skylla. Om jag hade varit duktigare på att ta hand om mig själv hade jag nog sluppit bli så här sjuk.

Men utifall det ändå kan vara något med gallan så har läkaren skickat en remiss till Piteå för att jag ska få röntgas ordentligt för att se om jag har gallsten, för något är det tror jag med gallan också med de smärtor jag har haft. Får bara se till att bli duktigare på att äta rätt och ta för mig mer när det gäller fysisk aktivitet efter jobbet så kanske jag rent av slipper en massa besvär med insulinsprutor och andra trista saker man måste ta när man har diabetes. Men som sagt är det inte helt fastställt än, men med det blodsockerhalt jag hade på provet jag tog i dag så är det nog så att jag har diabetes :-(

2 kommentarer:

Katti sa...

Ajdå, det låter ju inte bra. Hoppas att du slipper hela grejen med sprutor och det iaf. kram

Airspirit83 sa...

Tack så mycket vännen :) Jag hoppas också på att få slippa sprutor. Hade varit ännu bättre om jag slapp ha diabetes över huvudtaget.